• Klantwaardering 9.3
  • Ambachtelijk bereide producten
  • Kwaliteit voor de beste prijs
  • Het lekkerste vlees thuis bezorgd

BBQ Flavour - chunks els

€ 13.50

Toevoegen aan favorietenlijst

Levertijd: op woensdag, donderdag en vrijdag voor 15.00 uur besteld, de volgende dag bezorgd! Afhalen is mogelijk op dinsdag t/m zaterdag.

Bezorging kan door heel Zeeland. Check hier of wij ook bij u kunnen bezorgen.

Over het product

BBQ Flavour - chunks els

BBQ Flavour chunks zijn grotere, houten blokken en geschikt voor het roken op bijvoorbeeld een barbecue. Het voordeel van grotere blokken ten opzichte van kleine snippers is dat de blokken mindere snel verbranden, waardoor dit geschikt is voor langere rooksessies.  De chunks geven een heerlijke rooksmaak aan het verschillende producten, zoals: vlees, vis, kaas en zout. BBQ Flavour Els geeft een subtiele mild zoete en muskusachtig aroma en zijn daardoor enorm geschikt voor het roken van zalm, paling en gevogelte. Onze tip in combinatie met een heerlijke warm gerookte zalm van de kamado. BBQ Flavour Chunks kunnen zowel nat als droog gebruikt worden. Door Chunks droog te gebruiken ontstaat er direct rookontwikkeling, zal er geen temperatuursdaling plaatsvinden en geeft het een milde rooksmaak. Als je fan bent van een krachtigere rooksmaak dan kun je ervoor kiezen om de Chunks eerst te weken. Het gevolg is dat er eerst stoom ontwikkelt en de temperatuur in je barbecue zal gaan dalen. 

Online bestellen

Bestel eenvoudig uw barbecuevlees en -vis online op Vleesbaas.com. Indien u woensdag, donderdag en vrijdag voor 15.00 uur een bestelling plaatst, bezorgen wij de volgende dag! Afhalen in ons pick-up point ‘De Poel’ is mogelijk van dinsdag t/m zaterdag.

Extra info

Producteigenschappen

Merk: BBQ Flavour
Inhoud: ca. 500 gram
Geschikt voor: het roken van zalm, paling en gevogelte
Slager

Meer weten?

Bel 0113 - 22 09 48

dinsdag t/m vrijdag 08.30u - 18.00u
donderdag koopavond tot 20.00u
zaterdag 08.00u - 16.00u

Veelgestelde vragen