• Klantwaardering 9.3
  • Ambachtelijk bereide producten
  • Kwaliteit voor de beste prijs
  • Het lekkerste vlees thuis bezorgd

Veelgestelde vragen

In welk gebied bezorgt Vleesbaas.com?

Op het moment bezorgen wij in Noord- en Zuid-Beveland, Walcheren en Schouwen-Duiveland. Als u niet in deze gebieden woont, kunt u natuurlijk wel bestellen en afhalen.

Op welke dagen bezorgt Vleesbaas.com?

Wij bezorgen in alle (hierboven genoemde) regio's op donderdag, vrijdag en zaterdag. U kunt heel gemakkelijk zelf de gewenste bezorgdag kiezen tijdens het bestelproces.

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

Uw bestelling wordt door onze bezorgers gekoeld thuis bezorgd. Na de bezorging adviseren wij om de gekoelde producten zo snel mogelijk in de koelkast te bewaren óf direct in te vriezen.

Wat is het minimale bestelbedrag?

Voor afhalen en bezorgen hanteren wij een minimaal bestelbedrag van €25,00.

Hoeveel bezorgkosten rekent Vleesbaas.com voor mijn bestelling?

Bij een bestelbedrag tussen €25,00 en €75,00 rekenen wij €5,00 bezorgkosten. Bij bestellingen boven €75,00 is bezorging gratis.

Welke betaalmogelijkheden zijn er op Vleesbaas.com?

Het betalen van een bestelling is alleen mogelijk door middel van iDeal. Na het bestellen kunt u heel gemakkelijk de bestelling betalen. Lukt dit niet of heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Hoe lang kan ik mijn vlees bewaren?

Dat is afhankelijk van het product dat u bij Vleesbaas.com besteld. Alle producten zijn voorzien van een etiket, waarop de houdbaarheidsdatum is vermeld.

Hoe zijn de producten van Vleesbaas.com verpakt?

De producten van Vleesbaas.com worden verschillend verpakt. Vers vlees verpakken wij in vacuüm, hierdoor blijft het vlees langer houdbaar en is het geschikt om in te vriezen. Vleeswaren worden verpakt onder beschermde atmosfeer, dit is beter geschikt voor vleeswaren en kan de kwaliteit van onze ambachtelijke producten waarborgen.

Kan ik vers vlees van Vleesbaas.com invriezen?

Al het verse vlees wordt in vacuüm verpakt, waardoor het geschikt is om in te vriezen. De verpakking is ruimtebesparend en lucht/geurdicht. Op de verpakking staat een bewaaradvies voor het invriezen van producten.

Kan ik nog bestellen voor vandaag?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Voor onze (hierboven genoemde) bezorgdagen geldt: voor 15:00 besteld, morgen in huis.

Hoe laat wordt mijn bestelling bezorgd?

Eén dag voor bezorging ontvangt u van ons een mail met een bezorgtijdslot van maximaal twee uur. Wij doen ons uiterste best om in de afgesproken tijd te bezorgen.