• Klantwaardering 9.3
  • Ambachtelijk bereide producten
  • Kwaliteit voor de beste prijs
  • Het lekkerste vlees thuis bezorgd

BBQ Flavour - rookhout eiken

€ 5.98

Toevoegen aan favorietenlijst

Levertijd: op woensdag, donderdag en vrijdag voor 15.00 uur besteld, de volgende dag bezorgd! Afhalen is mogelijk op dinsdag t/m zaterdag.

Bezorging kan door heel Zeeland. Check hier of wij ook bij u kunnen bezorgen.

Over het product

BBQ Flavour - rookhout eiken

BBQ Flavour Rookhout zijn kleine houtsnippers en geschikt voor het roken op bijvoorbeeld een barbecue. Het rookhout geeft een heerlijke rooksmaak aan het verschillende producten, zoals: vlees, vis, kaas en zout. Rookhout in Eiken geeft alle ingrediënten een mooie goudgele tot bruine kleur en geeft daarnaast een heerlijk aroma. Rookhout Eiken is ideaal voor het roken van kalkoen, paling, rood vlees, wild, varkensworst en zalm. Het rookhout kan gemakkelijk toegevoegd worden door middel van het rookhout rechtstreeks op de houtskool plaatsen of in een speciale smokerbox. Rookhout kan zowel nat als droog gebruikt worden. Door rookhout droog te gebruiken ontstaat er direct rookontwikkeling, zal er geen temperatuursdaling plaatsvinden en geeft het een lichte rooksmaak af. Als je fan bent van een krachtigere rooksmaak dan kun je ervoor kiezen om het rookhout eerst te weken. Het gevolg is dat er eerst stoom ontwikkelt en de temperatuur in je barbecue zal gaan dalen.


Online bestellen

Bestel eenvoudig uw barbecuevlees en -vis online op Vleesbaas.com. Indien u woensdag, donderdag en vrijdag voor 15.00 uur een bestelling plaatst, bezorgen wij de volgende dag! Afhalen in ons pick-up point ‘De Poel’ is mogelijk van dinsdag t/m zaterdag.

Extra info

Producteigenschappen

Merk: BBQ Flavour
Inhoud: ca. 500 gram
Geschikt voor: Het roken van kalkoen, paling, rood vlees, wild, varken en zalm
Slager

Meer weten?

Bel 0113 - 22 09 48

dinsdag t/m vrijdag 08.30u - 18.00u
donderdag koopavond tot 20.00u
zaterdag 08.00u - 16.00u

Veelgestelde vragen