• Klantwaardering 9.3
  • Ambachtelijk bereide producten
  • Kwaliteit voor de beste prijs
  • Het lekkerste vlees thuis bezorgd

Kipreepjes

€ 2.70

Ik ben kakelvers en bevat geen conserveermiddelen! Bestelt u mij voor de kerstdagen, let goed op de houdbaarheidsdatum en vries mij indien nodig in.

Levertijd: op woensdag, donderdag en vrijdag voor 15.00 uur besteld, de volgende dag bezorgd! Afhalen is mogelijk op dinsdag t/m zaterdag.

Bezorging kan door heel Zeeland. Check hier of wij ook bij u kunnen bezorgen.

Over het product

Kipreepjes

Met kipfilet kan op oneindig veel manieren gevarieerd worden. Het magere zachte vlees kan je bijvoorbeeld wokken, grillen, bakken, roerbakken, stomen of pocheren. 

Kipfilet komt van het borststuk van de kip. Het vlees is licht verteerbaar en zacht van smaak. Doordat wij de kipfilet al voorgesneden hebben, kunt u direct in de keuken aan de slag.

Kipfilet is een zeer mager stukje vlees dat goed te combineren is met een caloriearm dieet. Tevens is het vlees vanwege het hoge eiwit- (meer dan 20%) en lage vetgehalte uitstekend toe te passen in een sportdieet.


Online bestellen

Bestel eenvoudig uw vlees online op Vleesbaas.com. Indien u woensdag, donderdag en vrijdag voor 15.00 uur een bestelling plaatst, bezorgen wij de volgende dag! Afhalen in ons pick-up point ‘De Poel’ is mogelijk van dinsdag t/m zaterdag.

 

Extra info

Producteigenschappen

Herkomst: Nederland
Bewaaradvies: Koelkast (4°C): 2 dagen
Vriezer (-18°C): 3 maanden
Bereidingsadvies: Roerbakken:
Verhit de olie in de pan op hoog vuur. Roerbak de kipfiletreepjes in 5-7 minuten gaar.
Slager

Meer weten?

Bel 0113 - 22 09 48

dinsdag t/m vrijdag 08.30u - 18.00u
donderdag koopavond tot 20.00u
zaterdag 08.00u - 16.00u

Veelgestelde vragen