• Klantwaardering 9.3
  • Ambachtelijk bereide producten
  • Kwaliteit voor de beste prijs
  • Het lekkerste vlees thuis bezorgd

Ossenstaart

€ 3.63

Op woensdag, donderdag en vrijdag voor 15.00 uur besteld, is de volgende dag in huis.

Gratis afhalen van dinsdag t/m zaterdag op één van onze twee locaties in Goes.

Bezorging in Zeeland mogelijk op Walcheren, Zuid-Beveland, Noord-Beveland en Schouwen-Duiveland.

Over het product

Ossenstaart

Ossenstaart, de naam zegt het eigenlijk al. De ossenstaart wappert de hele dag in de lucht, het is dus echt werkvlees en vraagt dus om een goede en lange bereiding. Met de juiste specerijen en bereiding wordt dit een feestje op je bord! De ossenstaart wordt gebruikt om heerlijke soep van te maken of te stoven. 


Vers Nederlands rund

Het grootste deel rundvlees van Vleesbaas.com is afkomstig van Nederlandse koeien. Het ras is een kruising tussen Holstein en Belgisch Witblauw. Een perfecte combinatie! Van origine is het Holstein rund een melkkoe, waardoor het een mooie dieprode kleur en volle botersmaak krijgt. Daarnaast heeft het een mooie vetmarmering. Het Belgisch Witblauw is een grote koe, het meest bespierde vleesras ter wereld! Het is mals, smaakvol en sappig. 

Online bestellen

Bestel eenvoudig uw vlees online op Vleesbaas.com. Indien u woensdag, donderdag en vrijdag voor 15.00 uur een bestelling plaatst, bezorgen wij de volgende dag! Afhalen in ons pick-up point ‘De Poel’ is mogelijk van dinsdag t/m zaterdag.

Extra info

Producteigenschappen

Ingrediënten: 100% rundvlees
Herkomst: Nederland
Ras: Holstein-Belgisch Blauwwit
Bewaaradvies: Koelkast (4°C): 2 dagen
Vriezer (-18°C): 3 maanden
Bereidingsadvies: Ossenstaart kan gebruikt worden voor een lekkere soep of een stoofpot.
Voor zowel de soep als de stoofpot bruineer je eerst de ossenstaart voor ongeveer 20-25 minuten in de oven op 200 graden. Dit zorgt voor een lekkere smaak in de soep of stoofpot.
De ossenstaart laat je ongeveer 4-4,5 uur trekken voor een lekkere bouillon. Het vlees is heerlijk om daarna in de soep te verwerken.
De ossenstaart stoof je in ongeveer 4-4,5 uur zachtjes gaar. Wanneer het niet binnen deze tijd zacht is, laat je de stoofpot iets langer staan.
Slager

Meer weten?

Bel 0113 - 22 09 48

dinsdag t/m vrijdag 08.30u - 18.00u
donderdag koopavond tot 20.00u
zaterdag 08.00u - 16.00u

Veelgestelde vragen