• Klantwaardering 9.3
  • Ambachtelijk bereide producten
  • Kwaliteit voor de beste prijs
  • Het lekkerste vlees thuis bezorgd

Varkensrollade

€ 6.86

Levertijd: op woensdag, donderdag en vrijdag voor 15.00 uur besteld, de volgende dag bezorgd! Afhalen is mogelijk op dinsdag t/m zaterdag.

Bezorging kan door heel Zeeland. Check hier of wij ook bij u kunnen bezorgen.

Over het product

Varkensrollade

Varkensrollade is een opgerold stuk vrij mager varkensvlees dat met een netje bij elkaar wordt gebonden. Het kan heel goed worden bereid als braadstuk in de pan, oven of op de barbecue. Vaak is rollade het pronkstuk van het diner, en met deze gemakkelijk te bereiden hamrollade heeft u dit in een handomdraai voor elkaar!

Tip: Bereid hamrollade tot perfectie met een kernthermometer. 

Duurzaam vlees

Vleesbaas.com koopt het varkensvlees duurzaam in. Hierdoor zijn wij er zeker van dat u kunt genieten van een verantwoord stukje varkensvlees!

Online bestellen

Bestel eenvoudig uw vlees online op Vleesbaas.com. Indien u woensdag, donderdag en vrijdag voor 15.00 uur een bestelling plaatst, bezorgen wij de volgende dag! Afhalen in ons pick-up point ‘De Poel’ is mogelijk van dinsdag t/m zaterdag.

Extra info

Producteigenschappen

Ingrediënten: 99% varkensvlees, 1% specerijen (zout, peper)
Herkomst: Nederland
Bewaaradvies: Koelkast (4°C): 3 dagen
Vriezer (-18°C): 3 maanden
Bereidingsadvies: Haal varkensrollade een uur voor bereiding uit de koelkast.
Pan:
Bak de varkensrollade rondom bruin aan in een braadpan. Zet het vuur laag en braad het vlees in ongeveer 40-60 minuten gaar (kerntemperatuur 62°C).
Oven
Verwarm de oven voor op 175°C. Bak de varkensrollade rondom bruin met wat boter in een braadpan. Zet de braadpan in het midden van de oven. Gaar het vlees tot een kerntemperatuur van 62°C. Reken 45 minuten oventijd per 1 kilo vlees.
Barbecue:
Gril de varkensrollade rondom dicht om uitdroging tegen te gaan. Bereid het vlees indirect van de hittebron. De temperatuur van de BBQ moet tussen de 170-180°C zijn. Gaar de varkensrollade tot een kerntemperatuur van 62°C.
Keer de rollade in de pan, oven of op de barbecue regelmatig om. Laat het vlees 10 minuten rusten onder aluminiumfolie voor het aansnijden.
Slager

Meer weten?

Bel 0113 - 22 09 48

dinsdag t/m vrijdag 08.30u - 18.00u
donderdag koopavond tot 20.00u
zaterdag 08.00u - 16.00u

Veelgestelde vragen