• Klantwaardering 9.3
  • Ambachtelijk bereide producten
  • Kwaliteit voor de beste prijs
  • Het lekkerste vlees thuis bezorgd

Wereldburger

€ 2.55

Op woensdag, donderdag en vrijdag voor 15.00 uur besteld, is de volgende dag in huis.

Gratis afhalen van dinsdag t/m zaterdag op één van onze twee locaties in Goes.

Bezorging in Zeeland mogelijk op Walcheren, Zuid-Beveland, Noord-Beveland en Schouwen-Duiveland.

Over het product

Wereldburger

De wereldburger maken wij zelf. Het vlees komt van het Schotse ras: Black Angus. Het vlees van de Black Angus koe kenmerkt zich door een marmering en een karakteristieke lekkere smaak! De Black Angus koe wordt 120 dagen graan gevoerd, dit zorgt voor een zachte en volle smaak van het vleesBlack Angus Rundvlees

De Black Angus runderen lopen op de voedingsrijke pampa's van Uruguay, waar ze alle ruimte hebben om koe te zijn. Dit komt de smaak en malsheid van het vlees ten goede. Daarnaast worden de Black Angus runderen ook nog eens 150 dagen graan gevoerd. Hierdoor maakt de koe 'intramusculair' vet aan. Dit houdt in dat er extra vet wordt opgeslagen tussen de spieren. Dit geeft het vlees een mooie marmering. Bijkomend voordeel is dat dit vet weg bakt tijdens het garingsproces, waardoor het extra smaak en malsheid geeft aan het vlees.

Online bestellen

Bestel eenvoudig uw vlees online op Vleesbaas.com. Indien u woensdag, donderdag en vrijdag voor 15.00 uur een bestelling plaatst, bezorgen wij de volgende dag! Afhalen in ons pick-up point ‘De Poel’ is mogelijk van dinsdag t/m zaterdag.

 

Extra info

Producteigenschappen

Herkomst: Schotland
Ras: Aberdeen Angus
Bewaaradvies: Koelkast: (4°c) 4 dagen
Vriezer: (-18°c) 3 maanden
Bereidingsadvies: Leg de burgers op de voorverwarmde grill of grillpan. Grill elke kant 3-4 minuten voor medium-rare, of 5-6 minuten voor well-done. Je kunt de wereldburger natuurlijk ook op de barbecue bereiden! Je kunt het als los stukje vlees eten of er een lekker broodje hamburger van maken!
Slager

Meer weten?

Bel 0113 - 22 09 48

dinsdag t/m vrijdag 08.30u - 18.00u
donderdag koopavond tot 20.00u
zaterdag 08.00u - 16.00u

Veelgestelde vragen