• Klantwaardering 9.3
  • Ambachtelijk bereide producten
  • Kwaliteit voor de beste prijs
  • Het lekkerste vlees thuis bezorgd

Over Vleesbaas.com

Van slagerij tot familiebedrijf
Sinds 1979 is Maros Goes een begrip in Goes en omstreken. Inmiddels is de slagerij uitgegroeid tot een echt familiebedrijf. Na het afronden van de Slagers Vakopleiding (SVO) ging Kees Minderhoud in 1981 aan de slag in de slagerij. Dit beviel zo goed, dat Kees in 1993 compagnon werd van de toenmalige eigenaar. In 1997 nam Kees het bedrijf volledig van hem over. Hij runde de slagerij samen met zijn vrouw Magda. Een gouden combinatie: waar Magda zich focuste op het bereiden van maaltijden, soepen en rauwkost voor de barbecue, was Kees het gezicht van de slagerij. Hij adviseerde klanten en focuste zich daarnaast op het snijwerk achter de schermen en de inkoop van ambachtelijk vlees.

Passie voor het slagersvak
Het duurde niet lang voordat Kees en Magda hun passie voor het slagersvak overbrachten op hun drie zoons. Al op jonge leeftijd waren Bart en Wouter Minderhoud in de slagerij te vinden. Vanaf hun 16e zetten Bart en Wouter samen de ambachtelijkheid van de slagerij met trots voort. Ze zorgen met hun topteam iedere dag weer voor tevreden klanten. Hun broer Corne richt zich op de marketing en administratie van het bedrijf. En de inkoop, dat doet Kees nog steeds zelf. Voorlopig blijft hij samen met zijn vrouw op de achtergrond betrokken bij de slagerij.

Ambachtelijke slagerij
Als ambachtelijke slagerij biedt Maros Goes al 40 jaar het beste vlees voor een scherpe prijs. We hebben een enorm assortiment rund-, varkens-, kip- en kalfsvlees en verkopen diverse huisgemaakte worsten uit onze worstenmakerij. En ook voor vers gemaakte soepen en maaltijden bent u bij ons van harte welkom. Niet voor niks vallen onze huisgemaakte worsten, soepen en grill-producten in de prijzen tijdens vakjurywedstrijden.

Introductie Vleesbaas.com
Na ruim 40 jaar een fysieke winkel te hebben in Goes, vonden wij het in 2020 tijd om onze klanten ook online te gaan bedienen. Dit doen wij met inspiratie, met een snellere (online)klantenservice, maar ook door afhalen en bezorgen. Om dit zo goed mogelijk te doen, zijn wij in 2021 gestart met een compleet nieuw online concept: Vleesbaas.com. Een nieuw naam met oog op de toekomst, maar met dezelfde kwaliteit die je van Maros Goes gewend bent. Er zijn tal van mogelijkheden: online bestellen uit ons complete assortiment, afhalen in de winkel of in onze pick-up locatie ‘De Poel’ én thuisbezorgen. Kies hetgeen wat het best voor jou uitkomt. Uiteraard blijft je van harte welkom in onze winkel te Goes.