• Klantwaardering 9.3
  • Ambachtelijk bereide producten
  • Kwaliteit voor de beste prijs
  • Het lekkerste vlees thuis bezorgd

Transport en verpakking

Verpakking
Al onze producten worden veilig en vers verpakt door onze kundige medewerkers. Per product wordt bepaald welke verpakkingswijze het best is om het product zo vers én veilig mogelijk thuis te bezorgen. Voor de meeste vers vlees producten is dit een vacuümverpakking. Voor een vacuümverpakking hanteren wij 50 cent verpakkingskosten per eenheid. Dit omdat dit proces van verpakken kostbaarder is en meer tijd in beslag neemt. Het voordeel van vacuümverpakkingen is dat het product langer vers blijft. Voor alle andere verpakkingswijzen hanteren wij geen verpakkingskosten. Verpakkingskosten worden altijd transparant genoemd in de winkelwagen. 

Duurzaamheid
Bij Vleesbaas.com denken wij aan het milieu. Dat betekent dat we zoveel mogelijk verpakkingen verduurzamen en ook duurzame vleesproducten introduceren. Echter is dit een flinke klus, omdat we ook de kwaliteit van onze producten moeten garanderen. Samen gaan wij op weg naar een duurzame toekomst. 

Bezorging
De bezorging in alle huidige gebieden doen we door middel van onze eigen bezorgdienst. Door middel van gekoeld transport kunnen wij onze ambachtelijke kwaliteit garanderen, ook tijdens de bezorging. De dag voor de bezorgdatum ontvang je van ons een mail met een indicatie van de bezorgtijd. Wij doen ons uiterste best om jouw bestelling op tijd te bezorgen. 

Bezorgkosten
Bestellen is mogelijk vanaf een bestelwaarde van €25,-. Tot €75,- rekenen wij €5,- bezorgkosten. Bezorging voor bestellingen boven €75,- is gratis.